Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 9-18 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.

Online-platba

           

   DOPRAVA ZDARMA

  objednávky nad 1000.-

 

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas Petr Světlík Mokoshop,  se sídlem Primátorská 20, Praha 8  IČ 04394208(dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Jak začít s látkovými plenami?
Jak začít s látkovými plenami?
O látkových plenách můžete začít uvažovat již jako budoucí rodiče, ale i jako rodiče novorozence či již "staršího" miminka. Ve všech třech případech p... číst celé
Rozdíl mezi šampukem a šamponovým mýdlem
Rozdíl mezi šampukem a šamponovým mýdlem
Přírodní tuhé šampony rozdílných vlastností a původu. Každý z nich má odlišné složení. Platí však, že přírodní mycí prostředky na vlasy neobsahují dra... číst celé
Látkové plenky- průvodce pro rodiče
Látkové plenky- průvodce pro rodiče
Látkové pleny a látkování obecně je velmi široké téma. Existuje totiž nespočet možných řešení a výrobců. Hodně otázek vzbuzuje rozdělení látkových ple... číst celé
Péče o vlněné svrchní kalhotky- vlňáčky
Péče o vlněné svrchní kalhotky- vlňáčky
Jak se starat o vlňáčky, včetně impregnace - lanolinování. číst celé
Novinky
Kde nás najdete

Na Rozcestí 2

Praha 9 - Balabenka , 190 00

Po - Čt  10- 19 hod

Pátek     10-18  hodin

So - Ne   zavřeno

 

Kontakty
Jana Světlíková
Jana Světlíková
(Po-Pá, 9-18 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz